Obe najboljši Slovenki znova okuženi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tudi Juvanova je spet okužena z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Po Tamari Zidanšek, ki je morala zaradi okužbe z novim koronavirusom predati finale dvojic turnirja v Lozani, je tudi Kaja Juvan sporočila, da ji je nadaljnje načrte pokvarila vnovična okužba s covidom-19.

Zaradi tega se je odločila, da izpusti naslednja dva turnirja, ki bosta na sporedu v Palermu in Varšavi in na katerih je nameravala igrati.

"Med tednom je bil moj test pozitiven. Počutim se dobro, dobro okrevam in že normalno, s polno močjo treniram. Toda skupaj s trenerskim štabom smo se odločili, da naslednja dva načrtovana turnirja izpustim. Vračam se v Torontu," je prek Instagrama sporočila Ljubljančanka.

Zelo razočarana Kakšna smola za najboljšo slovensko igralko: "Zame je to hud udarec!"

Juvanovo je tako doletela enaka usoda kot Zidanškovo, ki je prav tako že prebolela koronavirus, a se je še drugič v istem letu okužila z njim. 

Tokrat jo je okužba doletela v Lozani, kjer je morala zaradi bolezni odpovedati finale dvojic, v katerem bi morala skupaj z Norvežanko Ulrikke Eikeri igrati proti srbsko-francoski navezi Olga Danilović/Kristina Mladenovic.

Zidanškova je prav tako odpovedala nastop na prihajajočih turnirjih, na katerih je nameravala nastopiti, saj ne želi pretiravati s prezgodnjo vrnitvijo. Rajši se bo pripravljala na avgustovsko OP ZDA, na katerem želi prikazati svoj najboljši tenis.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.