Šport
119 ogledov

Obe najboljši Slovenki znova okuženi!

Kaja Juvan Profimedia
Tudi Juvanova je spet okužena z novim koronavirusom.

Po Tamari Zidanšek, ki je morala zaradi okužbe z novim koronavirusom predati finale dvojic turnirja v Lozani, je tudi Kaja Juvan sporočila, da ji je nadaljnje načrte pokvarila vnovična okužba s covidom-19.

Zaradi tega se je odločila, da izpusti naslednja dva turnirja, ki bosta na sporedu v Palermu in Varšavi in na katerih je nameravala igrati.

"Med tednom je bil moj test pozitiven. Počutim se dobro, dobro okrevam in že normalno, s polno močjo treniram. Toda skupaj s trenerskim štabom smo se odločili, da naslednja dva načrtovana turnirja izpustim. Vračam se v Torontu," je prek Instagrama sporočila Ljubljančanka.

Tamara Zidanšek Zelo razočarana Šport Kakšna smola za najboljšo slovensko igralko: "Zame je to hud udarec!"

Juvanovo je tako doletela enaka usoda kot Zidanškovo, ki je prav tako že prebolela koronavirus, a se je še drugič v istem letu okužila z njim. 

Tokrat jo je okužba doletela v Lozani, kjer je morala zaradi bolezni odpovedati finale dvojic, v katerem bi morala skupaj z Norvežanko Ulrikke Eikeri igrati proti srbsko-francoski navezi Olga Danilović/Kristina Mladenovic.

Zidanškova je prav tako odpovedala nastop na prihajajočih turnirjih, na katerih je nameravala nastopiti, saj ne želi pretiravati s prezgodnjo vrnitvijo. Rajši se bo pripravljala na avgustovsko OP ZDA, na katerem želi prikazati svoj najboljši tenis.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.