Obeta se nova hit tv-serija

Foto: Epa
Foto: Epa
Pripravlja se dokumentarna serija o poslednji sezoni Kobeja Bryanta.
Oglej si celoten članek

Netflixova in ESPN-ova dokumentarna serija o Michaelu Jordanu in Chicago Bulls ruši vse rekorde gledanosti. Zdaj pa so se pojavile govorice, da bi dokumentarno serijo o svoji poslednji sezoni lahko dobil tudi tragično preminuli Kobe Bryant.

Foto: Facebook The Last Dance

V sezoni 1997/98 so v kamere spremljale Jordana in Bike praktično vsepovsod, a so vseeno tu in tam morale počakati pred vrati po zahtevi glavnega trenerja Phila Jacksona, medtem ko so tekom poslednje Kobejeve sezone imele popolnoma neomejen dostop.

Kamere so tako zabeležile praktično vse, kar se je dogajalo v slačilnici, na treningih ter tekmah ekipe Los Angeles Lakers tekom sezone 2015/16.

"Nikoli ni nihče imel takšnega dostopa, dovolili smo, da snemajo vse, kar je le liga NBA dovolila, včasih pa smo se ozrli stran in jim dopustili še več," je o snemanju Bryantove sezone izjavil PR Jezernikov John Black.

Po poročanju ESPN-a naj bi Kobe lansko leto že videl zmontirane posnetke, medtem ko je zdaj vse odvisno od Bryantove družine, ki mora odobriti uporabo vsega tega materiala v dokumentarni seriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.