Šport > Košarka
128 ogledov

Obeta se nova hit tv-serija

kobe bryant Epa
Pripravlja se dokumentarna serija o poslednji sezoni Kobeja Bryanta.

Netflixova in ESPN-ova dokumentarna serija o Michaelu Jordanu in Chicago Bulls ruši vse rekorde gledanosti. Zdaj pa so se pojavile govorice, da bi dokumentarno serijo o svoji poslednji sezoni lahko dobil tudi tragično preminuli Kobe Bryant.

The Last Dance | Avtor: Facebook Facebook

V sezoni 1997/98 so v kamere spremljale Jordana in Bike praktično vsepovsod, a so vseeno tu in tam morale počakati pred vrati po zahtevi glavnega trenerja Phila Jacksona, medtem ko so tekom poslednje Kobejeve sezone imele popolnoma neomejen dostop.

Kamere so tako zabeležile praktično vse, kar se je dogajalo v slačilnici, na treningih ter tekmah ekipe Los Angeles Lakers tekom sezone 2015/16.

"Nikoli ni nihče imel takšnega dostopa, dovolili smo, da snemajo vse, kar je le liga NBA dovolila, včasih pa smo se ozrli stran in jim dopustili še več," je o snemanju Bryantove sezone izjavil PR Jezernikov John Black.

Po poročanju ESPN-a naj bi Kobe lansko leto že videl zmontirane posnetke, medtem ko je zdaj vse odvisno od Bryantove družine, ki mora odobriti uporabo vsega tega materiala v dokumentarni seriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.