Tako je padla v vodo prestopna bomba z Ronaldom v glavni vlogi

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalski superzvezdnik je bil pred izbruhom globalne pandemije naklonjen ideji o prestopu.
Oglej si celoten članek

Napadalec Juventusa Cristiano Ronaldo je pred izbruhom koronavirusa resno razmišljal o prestopu k Paris Saint Germainu, poroča francoski časnik France Football.

Petintridesetletni Portugalec se je pred dvema letoma iz Madrida preselil v Torino, kjer je osvojil dve zaporedni ligaški lovoriki, še vedno pa čaka na preboj na evropskih zelenicah.

Po navedbah francoskih novinarjev je bil Ronaldo nekje v zaključku lanskega leta tako razočaran nad igro italijanskega prvaka, da je resno razmišljal o možnosti selitve v zimskem prestopnem roku.

Konec je Ronaldo izobesil belo zastavo

Portugalca naj bi mikala ideja, da bi v Parizu, kjer je leta 2016 osvojil naslov evropskega prvaka, združil moči s Kylianom Mbappejem in Neymarjem, saj sta s slednjim v zelo dobrih odnosih, obenem pa, poroča France Football, naravnost "obožuje" mladega Francoza.

Ronaldove frustracije naj bi vrhunec dosegle lanskega oktobra po zmagi Juventusa nad moskovsko Lokomotivo v skupinskem delu lige prvakov (2:1). Portugalec je bil kljub zmagi tako razočaran nad predstavo moštva, da je bil pripravljen oditi. "Če bi bil predsednik Paris Saint-Germaina Nasser al-Khelaïfi  takrat v sobi in bi mu ponudil kos papirja, bi Ronaldo podpisal," trdijo Francozi.

A časi so se odtlej spremenili. Po izbruhu koronavirusa so se karte precej premešale, še zlasti z vidika financ in premikov na nogometni tržnici, kar bi otežilo morebitna pogajanja med Juventusom in PSG-jem. 

Ligaški pokal Ni Mbappeja, ni panike! PSG dopolnil trojček

"Cristiano ni nezadovljen, a tudi srečen ne," piše France Football in se pri tem sklicuje na neimenovani vir blizu nogometaša, ki pravi, da je bil pred pandemijo njegov odhod "zelo verjeten". Finančne posledice koronavirusa so stvari obrnile na glavo, a glede na Ronaldovo željo po dokazovanju v najmočnejših evropskih ligah prestop nekje v prihodnosti ni izključen.

Za zdaj kaže, da bo veteran napadal tretjo ligaško zvezdico na Pirenejskem polotoku, kjer je v pretekli ligaški sezoni zabil 31 golov, največ med vsemi igralci v kadru serijskega italijanskega prvaka.

Poletni oddih Luksuzna jahta in napol gola Georgina, Ronaldo uživa življenje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.