Šport > Nogomet
880 ogledov

Tako je padla v vodo prestopna bomba z Ronaldom v glavni vlogi

cristiano ronaldo Epa
Portugalski superzvezdnik je bil pred izbruhom globalne pandemije naklonjen ideji o prestopu.

Napadalec Juventusa Cristiano Ronaldo je pred izbruhom koronavirusa resno razmišljal o prestopu k Paris Saint Germainu, poroča francoski časnik France Football.

Petintridesetletni Portugalec se je pred dvema letoma iz Madrida preselil v Torino, kjer je osvojil dve zaporedni ligaški lovoriki, še vedno pa čaka na preboj na evropskih zelenicah.

Po navedbah francoskih novinarjev je bil Ronaldo nekje v zaključku lanskega leta tako razočaran nad igro italijanskega prvaka, da je resno razmišljal o možnosti selitve v zimskem prestopnem roku.

cristiano ronaldo Konec je Šport Ronaldo izobesil belo zastavo

Portugalca naj bi mikala ideja, da bi v Parizu, kjer je leta 2016 osvojil naslov evropskega prvaka, združil moči s Kylianom Mbappejem in Neymarjem, saj sta s slednjim v zelo dobrih odnosih, obenem pa, poroča France Football, naravnost "obožuje" mladega Francoza.

Ronaldove frustracije naj bi vrhunec dosegle lanskega oktobra po zmagi Juventusa nad moskovsko Lokomotivo v skupinskem delu lige prvakov (2:1). Portugalec je bil kljub zmagi tako razočaran nad predstavo moštva, da je bil pripravljen oditi. "Če bi bil predsednik Paris Saint-Germaina Nasser al-Khelaïfi  takrat v sobi in bi mu ponudil kos papirja, bi Ronaldo podpisal," trdijo Francozi.

A časi so se odtlej spremenili. Po izbruhu koronavirusa so se karte precej premešale, še zlasti z vidika financ in premikov na nogometni tržnici, kar bi otežilo morebitna pogajanja med Juventusom in PSG-jem. 

psg neymar Ligaški pokal Šport Ni Mbappeja, ni panike! PSG dopolnil trojček

"Cristiano ni nezadovljen, a tudi srečen ne," piše France Football in se pri tem sklicuje na neimenovani vir blizu nogometaša, ki pravi, da je bil pred pandemijo njegov odhod "zelo verjeten". Finančne posledice koronavirusa so stvari obrnile na glavo, a glede na Ronaldovo željo po dokazovanju v najmočnejših evropskih ligah prestop nekje v prihodnosti ni izključen.

Za zdaj kaže, da bo veteran napadal tretjo ligaško zvezdico na Pirenejskem polotoku, kjer je v pretekli ligaški sezoni zabil 31 golov, največ med vsemi igralci v kadru serijskega italijanskega prvaka.

Ronaldo jahta Poletni oddih Šport Luksuzna jahta in napol gola Georgina, Ronaldo uživa življenje

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.