Oblak ima novega soigralca

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zgodil se je pričakovan prestop
Oglej si celoten članek

Španski nogometni prvoligaš Atlético Madrid, kjer kot eden od kapetanov moštva službuje tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, ima novo okrepitev. 

Kot so danes sporočili iz madridskega tabora, se je "atletom" do leta 2024 pridružil 27-letni vezist Geoffrey Kondogbia, ki je v prestolnico prišel iz ligaškega tekmeca, Valencie.

Reakcija Zvezdnik Bayerna Oblaka in kolege označil za klošarje

Nekdanji francoski reprezentant in reprezentant Srednjeafriške republike, ki je igral tudi za AS Monaco, Lens, Sevillo in milanski Inter, je bil v zelo slabih odnosih z upravo Valencie, ki je komaj čakala, da ga proda.

Atlético pa je iskal zamenjavo za Ganca Thomasa Parteyja, ki ga je klub prodal Arsenalu za 50 milijonov evrov.

Finančne podrobnosti prestopa v Franciji rojenega Kondogbiaja niso znane, vendar španski mediji ocenjujejo, da je ta vreden približno 15 milijonov evrov.

Video Messiju popuščajo živci, sodnik mu je pogledal skozi prste

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.