Oblak končal ugibanja in povedal za koga bo igral

Foto: Profimedia Jan Oblak
Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak je pojasnil svojo klubsko prihodnost.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših vratarjev na svetu Jan Oblak se je v tem prestopnem roku znova povezoval z največjimi evropskimi klubi, najdlje pa so šle govorice o njegovi selitvi k pariškim bogatašem. PSG naj bi bil zanj odšteti 100 milijonov evrov, toliko znaša odkupna klavzula v pogodbi, ki jo ima Škofjeločan z madridskim Atleticom.

A tako kot trenutno največji zvezdnik colchonerosov Antoine Griezmann, se je tudi Oblak odločil, da bo vsaj še eno leto nosil dres rdeče-bečih. Ti sicer v tem prestopnem roku niso smeli kupovati nogometašev, saj jim to prepoveduje kazen Uefe zaradi preteklih nepravilnostih pri prstopih mladih igralcev.

Dogaja se Šejk osebno po Oblaka, ponuja še argentinskega zvezdnika

Oblak je o svoji klubski prihodnosti spregovoril na zboru reprezentance, Slovenija se bo v naslednjih dbeh pomerila s Slovaško in Litvo. "O tem, kar se je dogajalo ali naj bi se dogajalo v zadnjih tednih, vam ne morem povedati prav dosti. Za zdaj sem član Atletica in tako bo tudi do konca te sezone. Lahko rečem, da jo bom zagotovo odigral v Madridu, da jo bom zagotovo odigral za Atletico. Potem pa ne vem, potem bomo videli," so njegove besede ob srečanju z mediji na Brdu pri Kranju zapisali pri Ekipi, povzel pa jih je na primer tudi španski športni časnik As.

La Liga Oblak ubranil enajstmetrovko, Messi popravil napako

"Nikoli se ne ve, včasih se stvari spreminjajo iz dneva v dan. Zdaj torej lahko govorim samo o Atleticu, pri katerem sem zadovoljen. Že prej sem dejal, da mislim, da bom ostal v tem klubu, in vsaj še eno sezono bo zagotovo tako. Upam, da bomo skupaj odigrali dobro sezono," je še dejal Oblak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.