"Obnašanje nogometašev Barcelone je žalostno"

Foto: Profimedia Ondrej Kolar
Praški klub je presenetljivo osvojil točko na gostovanju na Camp Nou.
Oglej si celoten članek

Vratar Ondřej Kolář je s šestimi zbranimi obrambami blestel na obračunu lige prvakov med Barcelono in praško Salvijo in bil tako najzaslužnejši za veliko točko, ki so jo Čehi osvojili v Kataloniji. Po tekmi se je sicer pritožil nad vedenjem zvezdnikov Barcelone.

"Messi in ostali njihovi igralci so po tekmi odhiteli v garderobo, nekateri nas niso niti pozdravili. Bilo je žalostno. V klubu smo se veselili srečanja s takšnimi zvezdniki, hteli smo zamenjati drese z njimi, vendar se oni niso najlepše obnašali," je dejal Kolář.

Ta je nato izposatvil eno izjemo. "Marc-André ter Stegen me je počakal v tunelu. Zaustavil me je in mi dejal, da že dolgo ni videl tako dobrega vratarskega nastopa. Pohvalil je tudi mojo igro z nogo. Ne morem vam opisati, kako sem srečen zaradi njegovih besed," je povedal 25-letni čuvaj mreže.

Foto: Profimedia Ondrej Kolar

V skupini F ima po šririh odigranih tekmah Barcelona osem točk, Borussija Dortmund sedem, Inter Samirja Handanovića pa štiri. Slavija je z dvema remijema prišla do dveh točk.

Nekaj ne 'štima' Kronski dokaz, da Messi ne zaupa Griezmannu

Liga prvakov V Londonu poslastica z osmimi zadetki, spodrsljaj Barce, udarec za Handanovića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:39 6. November 2019.

    Male prepotentne pizdice okrog Mesija...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.