Oče velezvezdnika vržen iz lože, gledalce obmetaval z arašidi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Oče Erlinga Haalanda je ob spremstvu zapustil častno ložo.
Oglej si celoten članek

Če na prvi tekmi polfinalnega obračuna lige prvakov med Realom in Manchester Cityjem Erling Haaland ni pretirano prišel do izraza, pa je za toliko več pozornosti tokrat poskrbel njegov oče Alf-Inge Haaland. Nekdanji nogometaš, ki je med svojo kariero prav tako nosil dres Manchester Cityja, vendar v obdobju, ko so se sinjemodri uvrščali predvsem v spodnji del premierligaške lestvice, je moral namreč v spremstvu varnostnikov zapustiti častno ložo stadiona Santiego Bernabau.

Petdesetletnik je pred tem 'komuniciral' z domačimi navijači, ki so se nahajali pod ložo. Pri tem jim je pokazal nekaj zgovornih kretenj, jih žalil, nato pa tudi obmetaval z arašidi. Ko so ponj naposled prišli varnostniki, je jeznim pristašem Reala še pomahal, nato pa mirno zapustil prostor za pomembne goste.

"Navijači Reala niso bili zadovoljni, ker smo proslavljali zadetek Kevina De Bruyneja. Morali smo zapustiti ložo, ker navijači niso bili zadovoljni z rezultatom 1:1," je svoje videnje dogodkov sicer podal Alf-Inge Haaland.

Dvoboj se je z remijem, pri Realu so sicer imeli kar nekaj pripomb na zadetek Cityja, tudi zaključil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.