Odigrana prva tekma dodatnih kvalifikacij za prvo ligo

Foto: Profimedia Matej Poplatnik
Čez nekaj dni bo znan še zadnji član prve lige za sezono 2018/19.
Oglej si celoten članek

Nogometaši ptujske Drave so na prvi tekmi kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti kranjskemu Triglavu z 1:2 (1:0). Povratna tekma bo v sredo v Kranju.

Kranjčani so na gostovanju na Ptuju prišli do pomembne prednosti v boju za obstanek v ligi. David Zec in Matej Poplatnik sta poskrbela, da bodo na povratni tekmi na Gorenjskem triglavani začeli z dobro popotnico.

Prestop Iz slovenskega prvoligaša k sloviti Benfici

Čeprav so v prvem polčasu nekaj večkrat s streli poskušali gosti, so bili domači tisti, ki so v drugi del šli s prednostjo. V 14. minuti je po podaji Jake Bizjaka zadel Mitja Rešek. V drugem polčasu so gosti najprej izenačili izid, potem ko je po podaji Davida Tijanića s prostega strela z leve strani in odbiti žogi zadel David Zec, ki je ustrelil iz prve.

V 81. minuti so gosti, ki so imeli v drugem polčasu pobudo in več žogo v svoji posesti ter večkrat poskušali s streli, prišli do prednosti, potem ko je Poplatnik unovčil najstrožjo kazen. Ko je Denis Vezjak v tretji minuti sodniškega dodatka dobil rdeči karton, je bilo ptujskih upov za vsaj izenačenje konec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.