Ilka Štuhec navdušila z odlično novico!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ilka Štuhec po šestih mesecih spet na snegu.
Oglej si celoten članek

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec se je po šestih mesecih prvič podala na snežni trening. V Saas Feeju bo z ekipo preživela nekaj tednov in trenirala pod taktirko novega trenerja Stefana Abplanalpa. Njeni prvi občutki ob povratku po poškodbi, ki jo je Štuhčeva staknila v Crans Montani, so po informacijah iz njene ekipe nadvse spodbudni.

"Res je bilo super. Postavila sem se na smučke in se smučala. Ni bilo težav, tudi koleno in vse ostalo se je kar hitro spomnilo, kako se obnašati. Po nekaj uvodnih vožnjah in lažjih vajah smo šli že na nekoliko zahtevnejše zadeve. Bil je res super dan in zelo se veselim celotnega kampa ter vsega, kar prinaša nadaljevanje," je dejala Ilka Štuhec.

Vrnitev Ilka Štuhec se vrača na sneg

Ekipa dvakratne zaporedne svetovne prvakinje v smuku je še sporočila, da bo v naslednjih mesecih odpotovala na priprave v Južno Ameriko, saj so razmere za trening v Evropi zaradi pomanjkanja snega slabše kot v preteklih letih.

Foto Ilka Štuhec uživa na morju

Sprejela izziv Ilkine in Štefove nenavadne metode treninga

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.