Šport > Zimski športi
2157 ogledov

Ilka Štuhec navdušila z odlično novico!

Ilka Štuhec Saša Despot
Ilka Štuhec po šestih mesecih spet na snegu.

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec se je po šestih mesecih prvič podala na snežni trening. V Saas Feeju bo z ekipo preživela nekaj tednov in trenirala pod taktirko novega trenerja Stefana Abplanalpa. Njeni prvi občutki ob povratku po poškodbi, ki jo je Štuhčeva staknila v Crans Montani, so po informacijah iz njene ekipe nadvse spodbudni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

day 1 😍🎿❤ #fortheperfectline

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec) on

"Res je bilo super. Postavila sem se na smučke in se smučala. Ni bilo težav, tudi koleno in vse ostalo se je kar hitro spomnilo, kako se obnašati. Po nekaj uvodnih vožnjah in lažjih vajah smo šli že na nekoliko zahtevnejše zadeve. Bil je res super dan in zelo se veselim celotnega kampa ter vsega, kar prinaša nadaljevanje," je dejala Ilka Štuhec.

Ilka Štuhec Vrnitev Šport Ilka Štuhec se vrača na sneg

Ekipa dvakratne zaporedne svetovne prvakinje v smuku je še sporočila, da bo v naslednjih mesecih odpotovala na priprave v Južno Ameriko, saj so razmere za trening v Evropi zaradi pomanjkanja snega slabše kot v preteklih letih.

Ilka Štuhec morje Foto Šport Ilka Štuhec uživa na morju štefan hadalin ilka štuhec Sprejela izziv Šport Ilkine in Štefove nenavadne metode treninga
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice