Odlična novica za vse, ki ste ostali brez vstopnice za polfinale

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenijo je preplavila odbojkarska vročica, zadnje vstopnice za polfinalno tekmo v Stožicah so pošle v rekordnem času.
Oglej si celoten članek

V četrtek zvečer bo Slovenija v razprodanih Stožicah lovila finale odbojkarskega evropskega prvenstva proti favoriziranim Poljakom.

Pred polfinalom "Hočemo kolajno in to zlato!"

Preostale vstopnice za obračun, teh je bilo okrog 2.500 so šle v prodajo v sredo ob 17. uri, razprodane so bile dobri dve minuti kasneje. Številni so tako ostali razočarani, a obupavati ne gre.

V prodajo ob 17.00 Na črpalkah dolge kolone ljudi, vsi bi radi karte za jutrišnjo tekmo

Odbojkarska zveza Slovenije je na svojih kanalih sporočila, da si bo moč na Kongresnem trgu v Ljubljani srečanje ogledati na velikem zaslonu.

Temperatura resda ne bo takšna kot v dvorani, toda atmosfera bo gotovo razgreta, emocije pa na vrhuncu. Obeta se navijaški spektakel v prestolnici.

V drugem polfinalu se bosta v Parizu udarili izbrani vrsti Francije in Srbije. Finale in Tekma za tretje mesto bosta prav tako v Parizu.

Kapetan Poljske: "Ni razloga za skrb, to nič ne spremeni"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.