Oglasil se je sodnik, ki je ujezil Messija

Foto: Epa Lionel Messi Copa
Mož s piščalko je odgovoril prvemu zvezdniku južnoameriškega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Glavni sodnik polfinalnega obračuna na Copi Americi, Argentina se je pomerila z gostiteljico južnoameriškega prvenstva Brazilijo, je zdaj odgovoril na kritike prvega zvezdnika tekmovanja Lionela Messija. Argentina je izgubila z 0:2, po mnenju gavčev pa bi moral sodnik Roddy Zambrano pokazati dve enajstmetrovki v njihovo korist.

Messi je po tekmi brez dlake na jeziku spregovoril o sodniških odločitvah, kasneje pa ni želel sprejeti kolajne, ki so jo Argentinci osvojili po zmagi nad Čilom na tekmi za tretje mesto. "Ni nam treba biti del te korupcije, pokazali so, da nas ne spoštujejo. Niso nam dovolili, da bi zaigrali v finalu. Korupcija in sodniki ljudjem niso privoščili, da bi uživali v nogometu. Lovorika je rezervirana za Brazilijo," je dejal zvezdnik Barcelone. 

Besni Messi: "VAR kličejo za vsako sr..., nam pa niso dosodili enastmetrovki"

Ekvadorec je zdaj odvrnil, da je zadovoljen s svojim sojenjem v polfinalu. "Povsem miren sem glede tega, kar se je zgodilo. Svoj posel opravljam transparentno, poskušam soditi na najboljši možen način. Vse je povedano na zelenici, VAR pa je vse sporne situacije posnel. Že pred tekmo smo vedeli, da bo ta dvoboj težko odsoditi. Vedeli smo, da bo tisti, ki bo izgubil, nekoga okrivil za poraz, v tem primeru smo to bili mi," je v intervjuju za ekvadorski radio SuperK-800 pogvedal Zambrano.

Škandal Messi ni vzel medalje: Vse je nameščeno

Brazilija je na koncu osvojila naslov, v finalu je premagala Peru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.