Oglasila se je glavna akterka seks škandala

Foto: Instagram harper hempel
Izbranka košarkarja Denver Nuggets je spletne uporabnike pozvala k prenehanju razmnoževanja vročega posnetka, ki naj bi se na spletu znašel po naključju.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi sta se v središču medijske pozornosti znašla soigralec Vlatka Čančarja Jamal Murray in njegovo dekle Harper Hempel, ker se je na spletu znašel žgečljiv posnetek iz njune spalnice.

Košarkar Denverja, ki je posnetek izbrisal, nato pa deaktiviral svoj profil, se je sledilcem opravičil in zatrdil, da mu je nekdo vdrl v račun.

Zdaj se je na to temo oglasila tudi glavna akterka posnetka, ki prav tako trdi, da je bila vsebina objavljena pomotoma, uporabnike pa poziva, naj posnetek prenehajo deliti po spletu.

Škandal Na splet "zašel" vroč posnetek NBA zvezdnika

"Najprej bi rada povedala, da vsi delamo napake, vendar čutim, da moram spregovoriti o tem. Žal se je moj eksplicitni posnetek znašel na Jamalovem računu, kar se ne bi smelo zgoditi. Rada bi se opravičila navijačem, otrokom in vsem, ki so ga morda videli. Ob tem bi rada dejala, da je to najina osebna star, zato naj se obrekovanje in širjenje posnetka preneha. Hvala vsem za razumevanje in podporo. Hvaležna sem vam za to. Hvala.," je zapisala Hemplova.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.