Šport > Košarka
3167 ogledov

Oglasila se je glavna akterka seks škandala

harper hempel Instagram
Izbranka košarkarja Denver Nuggets je spletne uporabnike pozvala k prenehanju razmnoževanja vročega posnetka, ki naj bi se na spletu znašel po naključju.

Pred dnevi sta se v središču medijske pozornosti znašla soigralec Vlatka Čančarja Jamal Murray in njegovo dekle Harper Hempel, ker se je na spletu znašel žgečljiv posnetek iz njune spalnice.

Košarkar Denverja, ki je posnetek izbrisal, nato pa deaktiviral svoj profil, se je sledilcem opravičil in zatrdil, da mu je nekdo vdrl v račun.

Zdaj se je na to temo oglasila tudi glavna akterka posnetka, ki prav tako trdi, da je bila vsebina objavljena pomotoma, uporabnike pa poziva, naj posnetek prenehajo deliti po spletu.

Škandal Šport Na splet "zašel" vroč posnetek NBA zvezdnika

"Najprej bi rada povedala, da vsi delamo napake, vendar čutim, da moram spregovoriti o tem. Žal se je moj eksplicitni posnetek znašel na Jamalovem računu, kar se ne bi smelo zgoditi. Rada bi se opravičila navijačem, otrokom in vsem, ki so ga morda videli. Ob tem bi rada dejala, da je to najina osebna star, zato naj se obrekovanje in širjenje posnetka preneha. Hvala vsem za razumevanje in podporo. Hvaležna sem vam za to. Hvala.," je zapisala Hemplova.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice