Šport > Košarka
14843 ogledov

Na splet "zašel" vroč posnetek NBA zvezdnika

jamal murray Epa
NBA košarkar se je z objavo vročega posnetka znašel v središču novega seks škandala.

Jamal Murray, ameriški košarkar in soigralec Vlatka Čančarja pri Denver Nuggets, se je opravičil svojim navijačem, potem ko se je na družbenem omrežju Instagram pojavil posnetek, na katerem ga njegovo dekle oralno zadovoljuje. Vročemu posnetku je sledila še kopica nenavadnih objav, kar načeloma potrjuje njegovo razlago, da mu je nekdo vdrl v račun. 

Vse objave so bile kmalu zatem izbirsane, Murrayjev račun pa deaktiviran.

"V prvi vrsti bi se rad opravičil svojim navijačem. Vdrli so mi v račun, trenutno delamo na tem. Hvala," je zapisal 23-letni košarkarski zvezdnik in eden ključnih mož Denverja, kjer v povprečju dosega 18,8 točke, 3,9 skoka in 4,8 podaje na tekmo.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Oglasilo se je tudi njegovo dekle Harper Hempel, ki je vse spletne uporabnike pozvala, naj posnetek izbrišejo.

Za zdaj ni jasno, ali je bil Murray res tarča spletnega napada ali je vroči posnetek objavil pomotoma, kot so to poročali nekateri ameriški mediji. 

Liga NBA je 11. marca prekinila vse aktivnosti, usoda letošnje sezone pa je za zdaj še v zraku. Po nekaterih ocenah naj bi se košarkarji na parket vrnili meseca junija. Vodstvo lige je pred dnevi razkrilo, da se poigrava z idejo o ekshibicijski tekmi, na kateri bi zaigrali zvezdniki, ki potrjeno niso okuženi s koronavirusom.

jamal murray | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • Marjan Pisk 14:50 23.marec 2020.

    problem je facebook fukanje nas ne bo ubilo. streljanje pač

  • asmas1965 13:28 23.marec 2020.

    In kdo je snemal... zadnjič sem svoji predlagal da jo bom slikal v kopalnici pa me je hitro streznila."Nekdo ti bo vdrl v mobitel pa boš imel".In sem takoj spremenil mišljenje. Sam si je kriv kaj pa snema take stvari,