Ogromni Dončić zviška zre na "mesto greha"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Podoba slovenskega zvezdnika krasi eno od ameriških metropol.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je z reprezentanco Slovenije pred dnevi osvojil četrto mesto na olimpijskih igrah v Tokiu, Ljubljančan je bil izbran v idealno peterko turnirja.

V nedeljo se je s kolegi vrnil v domovino in že dan kasneje sprejel delegacijo Dallas Mavericks za predvideni podpis bogate dolgoročne pogodbe.

Projekt Dončić Delegacija Dallasa že prispela v Slovenijo

Dončić si je v treh letih v ligi NBA ustvaril superzvezdniški status. Slovita franšiza računalniških iger NBA 2K ga je uvrstila celo na naslovnico letošnje izdaje.

Dončić krasi naslovnico redne različice, njegov nekdanji soigralec Dirk Nowitzki pa različico, posvečeno legendam igre pod obročema.

Dončić: "To je šele začetek naše poti"

V teh dneh je marketinška kampanja v polnem razmahu in ogromen plakat z motivom igrice oziroma Dončića in Nowitzkija se je pojavil v Las Vegasu. Podobo so ovekovečili tudi na družbenih omrežjih Dallas Mavericks.

Foto: Twitter Luka Dončić NBA 2K Las Vegas

Delegacija teksaške franšize je v ponedeljek prišla v Slovenijo, da bi Dončiću predstavila podrobnosti nove pogodbe. Ta bo veljavna od sezone 2022/23, ko se izteče trenutna pogodba 22-letnega zvezdnika. Podpis naj bi se zgodil v torek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 19:54 9. Avgust 2021.

    Mož in jaz smo si sicer zelo različna, ampak v enem smo si bili enotni, Dončić je dejansko zaviral našo …

  • 18:07 9. Avgust 2021.

    ŠPIRO77😀😃😄

  • 17:53 9. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.