Okuženi Jakov Fak brez finskih tekem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvi adut slovenske reprezentance je oddal pozitiven test.
Oglej si celoten članek

Slovenska biatlonska reprezentanca bo danes nadaljevala nastope v svetovnem pokalu po olimpijskih igrah v Pekingu. V Kontiolahtiju pa trener Janez Marič ne bo mogel računati na glavnega Jakova Faka, ki se je okužil z novim koronavirusom.

Kot je za STA potrdil Janez Ožbolt, ki je na Smučarski zvezi Slovenije odgovoren za biatlonsko panogo, Faka verjetno ne bo tudi prihodnji konec tedna v Otepääju, močno pa si v slovenskem taboru želijo, da bi Fak obdržal formo in nastopil vsaj na zaključku sezone v Oslu.

Žrtve vojne Športniki umirajo na fronti, med njimi najstnik in 21-letnik

Končnica sezone bo velika priložnost za številne tekmovalce in tekmovalke. Na zadnjih treh postajah zaradi vojne ne bo Ukrajincev, Mednarodna biatlonska zveza pa je s tekmovanj izključila Beloruse in Ruse. Dodatno je karavana razredčena zaradi nekaterih okužb in tudi predčasnega konca posameznikov po OI, med katerimi najbolj izstopa Norvežan Johannes Thingnes Boe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.