Okuženi Ronaldo z rešilcem pripeljan do letala, ki je poletelo za Italijo

Foto: Instagram Cristiano Ronaldo bolnišnica covid-19
Cristiano Ronaldo se je z letalom odpravil v karanteno.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo se je že vrnil v Italijo po okužbi s koronavirusom, njegov test je bil pozitiven v času igranja za reprezentanco. Po poročanju portugalskih in italijanskih medijev je bil v sredo z rešilnim avtomobilom prepeljan na letališče v Cascaisu, kjer ga je pričakalo medicinsko letalo. Z njim je odpotoval v Torino, kjer zvezdnika zdaj čaka desetdnevna karantena.

Tudi v Italiji so namreč pred časom izolacijo okuženih zmanjšali s 14 na 10 dni, Portugalec pa bo tako izpustil tekmo s Crotonejem v Serie A in dvoboj s kijevskim Dinamom Benjamina Verbiča v ligi prvakov.

Iz bolnišnice Georgina objavila fotografijo okuženega Ronalda Covid-19 Okužen tudi morda največji superzvezdnik na svetu

Ronaldo je bil pozitiven v ponedeljek. "Počuti se dobro, nima simptomov," so sicer sporočili s portugalske nogometne zveze, v izbrani vrsti pa ni bilo drugih okuženih nogometašev.

Ronaldovo dobro počutje naj bi razkrila tudi fotografija, ki je nastala med videoklicem med Cristianom in njegovo izbranko Georgino Rodríguez.

Foto: Instagram Cristiano Ronaldo bolnišnica covid-19

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.