Šport > Nogomet
4265 ogledov

Okuženi Ronaldo z rešilcem pripeljan do letala, ki je poletelo za Italijo

Cristiano Ronaldo bolnišnica covid-19 Instagram
Cristiano Ronaldo se je z letalom odpravil v karanteno.

Cristiano Ronaldo se je že vrnil v Italijo po okužbi s koronavirusom, njegov test je bil pozitiven v času igranja za reprezentanco. Po poročanju portugalskih in italijanskih medijev je bil v sredo z rešilnim avtomobilom prepeljan na letališče v Cascaisu, kjer ga je pričakalo medicinsko letalo. Z njim je odpotoval v Torino, kjer zvezdnika zdaj čaka desetdnevna karantena.

Tudi v Italiji so namreč pred časom izolacijo okuženih zmanjšali s 14 na 10 dni, Portugalec pa bo tako izpustil tekmo s Crotonejem v Serie A in dvoboj s kijevskim Dinamom Benjamina Verbiča v ligi prvakov.

Georgina Rodriguez in Cristiano Ronaldo Iz bolnišnice Šport Georgina objavila fotografijo okuženega Ronalda Covid-19 test vzorec korona Covid-19 Šport Okužen tudi morda največji superzvezdnik na svetu

Ronaldo je bil pozitiven v ponedeljek. "Počuti se dobro, nima simptomov," so sicer sporočili s portugalske nogometne zveze, v izbrani vrsti pa ni bilo drugih okuženih nogometašev.

Ronaldovo dobro počutje naj bi razkrila tudi fotografija, ki je nastala med videoklicem med Cristianom in njegovo izbranko Georgino Rodríguez.

Cristiano Ronaldo bolnišnica covid-19 | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice