Olimpiji višja kazen kot Mariboru

Foto: Anže Petkovšek Nogometni derbi Olimpija - Maribor
Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je danes izrekel kazni za nešportno vedenje ljubljanskih in mariborskih navijačev na prvem letošnjem derbiju 27. avgusta v Stožicah.
Oglej si celoten članek

Na igrišču sta se Olimpija in Maribor razšla brez golov in z delitvijo točk, na tribunah pa so za večji poseg v klubsko blagajno (5900 evrov proti 4000) poskrbeli zeleni navijači.

Veliki derbi Po 90 minutah brez sprememb na lestvici

Kot je obrazložil Rogelj, je Olimpijina kazen 5900 evrov seštevek nešportnega in neprimernega vedenja navijačev (večkratno žaljivo skandiranje, aktiviranje večje količine bakel, petard in topovskega udara, večkratno prižiganje bakel na tribuni, bakle, odvržene na igralno površino in v kazenski prostor, povzročitev prekinitve tekme), upošteval pa je tudi predkaznovanost.

Mariborski navijači so 4000 evrov kazni klubu pridelali z nešportnim in neprimernim vedenjem: večkratnim žaljivim skandiranjem, prižiganjem bakel na tribuni, metanjem bakel v ograjeni del igrišča, upoštevana pa je tudi predkaznovanost.

OLI - MB Razplet večnega derbija po željah policije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:29 6. September 2017.

    Edino pravilno.Če močvirniki ne znajo igrati nogometa in športno navijati za svoj klub naj plačajo pri vseh možnih načinih nadzora …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.