Olimpijo kupuje Joc Pečečnik

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Zmaje naj bi prevzel uspešen slovenski poslovnež.
Oglej si celoten članek

Komercialna televizija POP TV, ki se sklicuje na neuradne, a zanesljive informacije, poroča, da se bosta v kratkem sestala predsednik zmajev Milan Mandarić in njegov morebitni naslednik, sicer uspešen slovenski poslovnež.

Mandarić naj bi se po informacijah POP TV kmalu poslovil s položaja predsednika kluba in vajeti kluba predal v roke Jocu Pečečniku

Pokal Olimpija do dvojne krone

Dodajajo, da ima 49-ljubljančan že izkušnje z vodenjem prvoligaša, oktobra leta 2006 je postal predsednik Interblocka in z njim dvakrat osvojil pokal Slovenije. 

Pečečnik je sicer znan tudi po tem, da si že več let prizadeva za prenovo Plečnikovega stadiona za Bežigradom v Ljubljani, vendar je po desetletju še vedno brez okoljevarstvenega soglasja.

Slovenija Rdeča luč za Joca Pečečnika, o okoljevarstvenem soglasju bodo odločali vnovič

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:49 31. Maj 2018.

    Dokler bodo v LJ na oblasti levaki in ćefurji, Joc žal ne bo imel dovoljenja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.