Olimpijski junak ne mara sprejemov

Foto: Stanko Gruden/STA žan košir
Dobitnik bronaste medalje OI v Pyeongchangu se danes vrača v domovino.
Oglej si celoten članek

Bronastega deskarja Žana Košira bodo na ljubljanskem letališču pozdravili ob 9. uri.

Letalo z dobitnikom druge slovenske medalje v Južni Koreji - srebrni biatlonec Jakov Fak se je v Slovenijo vrnil v nedeljo zvečer - bo na ljubljanskem letališču pristalo ob 8.35.

Po sprejemu bosta Žan Košir in njegov trener Jernej Demšar na novinarski konferenci odgovarjala na vprašanje predstavnikov medijev.

Košir je sicer v Pyeongchangu priznal, da sprejemov ne mara preveč. "Če sem čisto pošten, jaz se bom poskušal izogniti čim več sprejemom in slikanj z medaljo, tega imam že dovolj. Po Sočiju je bilo tega preveč, ko sem potreboval pomoč, pa ni bilo nikogar, ki bi mi pomagal," je povedal.

Sprejem Dragoceno srebro pristalo v Sloveniji

"Nimam ničesar od tega, če se z izmučenim telesom razkazujem, smejem in sem simpatičen. Dan za dnem jaz tega nisem zmožen, želim si samo počitka. Mogoče enkrat na teden, toda to, kar se je dogajalo po prejšnjih olimpijskih igrah, se ne bo ponovilo," je še dejal Košir, ki je v Sočiju osvojil dve medalji, srebro in bron.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.