Orli po obliž na rane

Foto: Epa
Foto: Epa
V slovenskem taboru se nadejajo prvih stopničk na ekipni tekmi v letošnji sezoni smučarskih skokov.
Oglej si celoten članek

V boj za zmagovalni oder se bo pod Poncami na letalnici bratov Gorišek podala tudi slovenska četverica Bor Pavlovčič, Peter Prevc, Žiga Jelar in Domen Prevc. Prva serija je na sporedu ob 10. uri.

Glavni trener Robert Hrgota, ki priznava, da ga še kar boli ekipna tekma na svetovnem prvenstvu v Nemčiji, na kateri so njegovi varovanci ostali brez kolajne, odločno napoveduje pohod na stopničke.

Visoki apetiti Trener z "udarnim" načrtom za ekipno tekmo

"To sezono še na nobeni ekipni tekmi nismo bili na stopničkah, vedno se je nekaj zapletlo, vedno nam je malo zmanjkalo. Zato si želim, da nam v Planici ne bi nič zmanjkalo, da bi nam uspelo na ekipni tekmi vsaj na domačem terenu dobiti te stopničke. To bi bil res obliž na rano letošnjim moštvenim preizkušnjam," je želje pred zadnjo ekipno tekmo sezone razgrnil Hrgota.

Slovenski skakalci so na domačem finalu sezone že stali na zmagovalnem odru, saj je na petkovi posamični tekmi Pavlovčič zasedel tretje mesto, Domen Prevc pa je bil četrti.

Po grozljivki Norvežani ne morejo verjeti, kaj so storili slovenski zdravniki in reševalci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.