Šport > Zimski športi
41 ogledov

Orli po obliž na rane

peter prevc Epa
V slovenskem taboru se nadejajo prvih stopničk na ekipni tekmi v letošnji sezoni smučarskih skokov.

V boj za zmagovalni oder se bo pod Poncami na letalnici bratov Gorišek podala tudi slovenska četverica Bor Pavlovčič, Peter Prevc, Žiga Jelar in Domen Prevc. Prva serija je na sporedu ob 10. uri.

Glavni trener Robert Hrgota, ki priznava, da ga še kar boli ekipna tekma na svetovnem prvenstvu v Nemčiji, na kateri so njegovi varovanci ostali brez kolajne, odločno napoveduje pohod na stopničke.

bor pavlovčič Visoki apetiti Šport Trener z "udarnim" načrtom za ekipno tekmo

"To sezono še na nobeni ekipni tekmi nismo bili na stopničkah, vedno se je nekaj zapletlo, vedno nam je malo zmanjkalo. Zato si želim, da nam v Planici ne bi nič zmanjkalo, da bi nam uspelo na ekipni tekmi vsaj na domačem terenu dobiti te stopničke. To bi bil res obliž na rano letošnjim moštvenim preizkušnjam," je želje pred zadnjo ekipno tekmo sezone razgrnil Hrgota.

Slovenski skakalci so na domačem finalu sezone že stali na zmagovalnem odru, saj je na petkovi posamični tekmi Pavlovčič zasedel tretje mesto, Domen Prevc pa je bil četrti.

daniel andre tande Po grozljivki Šport Norvežani ne morejo verjeti, kaj so storili slovenski zdravniki in reševalci
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.