Osramočeni Rubiales primoran prodati razkošno domovanje

Foto: Profimedia Rubiales
Nekdanji predsednik RFEF je zaradi naraščajočih sodnih stroškov prisiljen prodati svoje 1,4 milijona evrov vredno domovanje v Madridu.
Oglej si celoten članek

Padli nogometni funkcionar Luis Rubiales po odstopu z mesta presednika Španske nogometne zveze (RFEF) zaradi afere s poljubljanjem španske nogometašice Jenni Hermoso preživlja težke čase.

Po navedbah britanskega Daily Maila se je Rubiales zaradi naraščajočih sodnih stroškov v zvezi z omenjenim škandalom odločil prodati svojo 1,4 milijona vredno vilo v španski prestolnici.

Za zdaj še ni jasno, ali bo Rubiales zaradi poljuba sedel na zatožno klop, v primeru sojenja pa mu grozi celo do pet let zaporne kazni.

Foto: Profimedia Luis Rubiales

Rubiales sicer še naprej vztraja, da je nedolžen. Čeprav priznava, da je s poljubom reprezentantke storil napako, pa odločno zavrača očitke, da je bilo njegovo dejanje "zlonamerno, agresivno ali kakorkoli spolno motivirano".

Španski nogometni strokovnjak je po izbruhu afere sprva ignoriral pozive k odstopu, vendar je kasneje podlegel pritisku. "Odstopil bom. Tako ne morem nadaljevati s svojim delom," je povedal v intervjuju s slovitim britanskim voditeljem Piersom Morganom.

Kljub odstopu se kaos v španskem ženskem nogometu nadaljuje z mednarodno stavko in poglabljajočim se konfliktom med igralkami in vodstvom zveze. Več o tem TUKAJ.

Rubiales bo denar od prodaje madridskega domovanja namenil financiranju pravne bitke, navajajo španski mediji.

Dvonadstropna nepremičnina ima dve spalnici z vsaka svojo kopalnico, ločeno tretjo kopalnico, zasebni bazen z dostopom do skupnih vrtov, polno opremljeno kuhinjo, telovadnico, pisarno, kino dvorano in dvojno garažo.

Foto: New Works Foto: New Works

 

Foto: New Works Foto: New Works Foto: New Works Foto: New Works dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.