Šport > Nogomet
11032 ogledov

Osramočeni Rubiales primoran prodati razkošno domovanje

Rubiales Profimedia
Nekdanji predsednik RFEF je zaradi naraščajočih sodnih stroškov prisiljen prodati svoje 1,4 milijona evrov vredno domovanje v Madridu.

Padli nogometni funkcionar Luis Rubiales po odstopu z mesta presednika Španske nogometne zveze (RFEF) zaradi afere s poljubljanjem španske nogometašice Jenni Hermoso preživlja težke čase.

Po navedbah britanskega Daily Maila se je Rubiales zaradi naraščajočih sodnih stroškov v zvezi z omenjenim škandalom odločil prodati svojo 1,4 milijona vredno vilo v španski prestolnici.

Za zdaj še ni jasno, ali bo Rubiales zaradi poljuba sedel na zatožno klop, v primeru sojenja pa mu grozi celo do pet let zaporne kazni.

Luis Rubiales | Avtor: Profimedia Profimedia

Rubiales sicer še naprej vztraja, da je nedolžen. Čeprav priznava, da je s poljubom reprezentantke storil napako, pa odločno zavrača očitke, da je bilo njegovo dejanje "zlonamerno, agresivno ali kakorkoli spolno motivirano".

Španski nogometni strokovnjak je po izbruhu afere sprva ignoriral pozive k odstopu, vendar je kasneje podlegel pritisku. "Odstopil bom. Tako ne morem nadaljevati s svojim delom," je povedal v intervjuju s slovitim britanskim voditeljem Piersom Morganom.

Kljub odstopu se kaos v španskem ženskem nogometu nadaljuje z mednarodno stavko in poglabljajočim se konfliktom med igralkami in vodstvom zveze. Več o tem TUKAJ.

Rubiales bo denar od prodaje madridskega domovanja namenil financiranju pravne bitke, navajajo španski mediji.

Dvonadstropna nepremičnina ima dve spalnici z vsaka svojo kopalnico, ločeno tretjo kopalnico, zasebni bazen z dostopom do skupnih vrtov, polno opremljeno kuhinjo, telovadnico, pisarno, kino dvorano in dvojno garažo.

 | Avtor: New Works New Works
 | Avtor: New Works New Works

 

 | Avtor: New Works New Works
 | Avtor: New Works New Works
 | Avtor: New Works New Works
 | Avtor: New Works New Works
dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.