Oster napad na Messija: "Pritiska in izkorišča!"

Foto: Epa
Foto: Epa
Po velikem južnoameriškem derbiju se poraženci še niso sprijaznili s porazom.
Oglej si celoten članek

V petek sta se v savdijskem Riadu na zdaj že tradicionalni prijateljski tekmi pomerili reprezentanci Argentine in Brazilije. Uspešnejši so bili Argentinci (1:0), edini zadetek je v 13. minuti dosegel Lionel Messi.

Slednji je zadel po enajstmetrovki, ki jo je sam izsilil. Strel z bele točke mu je vratar Alisson Becker sicer ubranil, a je legendarni napadalec odbito žogo nato potisnil v mrežo in razveselil svoje rojake.

Po srečanju so v brazilskem taboru, kjer so se morali znajti brez poškodovanega zvezdnika Neymarja, veliko govorili o sojenju, v središču pozornosti je bil prav Messi. Kapetan Brazilije Thiago Silva je podal svoje mnenje.

"Zato je zame..." Latvijski selektor pričakoval boljšo Slovenijo, a se vseeno priklonil Oblaku

"Messi želi diktirati tekmo. Naredil je dva huda prekrška, se prerekal s sodnikom, a ta ni naredil nič, ni mu dal niti kartona. Sodniki bi morali občudovanje Messija pustiti ob robu igrišča," je bil jasen branilec Paris Saint-Germaina.

"On (Messi, op. a.) vedno skuša izsiliti prekršek ali pa prekinitev v nevarni coni. Vedno je bil takšen. Govoril sem z igralci v Španiji in povedali so mi isto - on hoče kontrolirati tekmo. V Ligi prvakov tega ne dela, ker so tam sodniki strožji. Lahko vidite, da tam tega ne počne tako pogosto, a obstajajo sodniki, ki zelo občudujejo Messija," je dodal Silva.

Euro 2020 Dokončno znano, kdo iz slovenske skupine potuje na Euro

Brazilija in Argentina sta se pomerili v polfinalu letošnjega južnoameriškega prvenstva, uspešnejši so bili Brazilci. Ti so, kot gostitelji turnirja, po finalni zmagi nad Perujem osvojili lovoriko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:28 17. December 2019.

    Brazilcki bla bla bla...MESSI BOG NOGOMETA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.