Pa ne že spet! Milić je moral zaradi Dončića delati sklece

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je spet zablestel pri enem od svojih ritualov pred tekmo ...
Oglej si celoten članek

Očitno stave med slovenskim košarkarskim zvezdnikom Luko Dončićem in trenerjem Markom Milićem, ki je sicer prvi Slovenec, ki je kdajkoli zaigral v ligi NBA, padajo kot po tekočem traku. Tudi tokrat, tako kot pred tekmo z Denverjem, je bil bolj uspešen Dončić. Ta je met s sredine tudi tokrat zadel, kazen za Milića je sledila ... Sredi dvorane v Torontu, kjer je Dallas kasneje zavoljo slabo odigrane končnice tekmo izgubil (100:105), je Kranjčan, ki se ga je v zlatih letih prijel vzdevek "Air Milko", moral pred tekmo delati sklece. 

NBA Nova drama na dvobojih Dallasa, odločeno pet sekund pred koncem

Milić je svojo nalogo izpolnil, več pa v vdelanem videu. Takole (glej spodaj) pa je bilo pred tekmo z Denverjem, tedaj v domači Dallasovi dvorani. 

Skrbi naraščajo V Dallasu imajo problem: "Tako je že celo sezono"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.