Pa saj to ni res! Še ena blamaža epskih razsežnosti

Foto: Twitter loris karius
Famozni vratar, ki je zaslovel s katastrofalnimi napakami v finalu lige prvakov, je poskrbel za novo blamažo in spet postal tarča posmeha.
Oglej si celoten članek

V prvem krogu skupinskega dela lige evropa je bratislavski Slovan, katega član je Andraž Šporar, na domačem igrišču premagal 15-kratnega turškega prvaka Bešiktaš (4:2). Slovenski reprezentat je odigral celo tekmo in z dvema zadetkoma ključno pripomogel k zmagi njegovega moštva.

Evropska liga Šporar z dvema zadetkoma potopil Bešiktaš, zmaga Verbiča (Video)

Šporar se je prvič vpisal med strelce v 14. minuti, pri tem pa mu je na pomoč z veliko napako priskočil posojeni vratar Liverpoola Loris Karius.

Nemški čuvaj mreže, ki ga je aktualni zmagovalec lige prvakov pred dobrim letom posodil turški ekipi, je najbolj znan po katastrofalnih napakah v finalu lige prvakov v sezoni 2017/2018, kjer je odigral pomembno vlogo pri dveh zadetkih madridskega Reala.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp je sicer kasneje trdil, da so bile hude napake posledica pretresa možganov, ki naj bi ga Karius utrpel v trčenju s Sergiom Ramosom.

Nemški vratar je bil v četrtek spet na delu v vratih Bešiktaša, za njegovo komično napako v 14. minuti pa tokrat nima prav nobenega izgovora. Karius je stekel izven kazenskega prostora, da bi z glavo razčistil nevarnost, a je pri skoku zgrešil žogo in za nameček še zrušil branilca svoje ekipe. Ponujeno priložnost je izkoristil Šporar, ki je žogo potisnil v prazno mrežo za vodstvo Slovana z 1:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.