Šport > Nogomet
7538 ogledov

Pa saj to ni res! Še ena blamaža epskih razsežnosti

loris karius Reševalni pas/Twitter
Famozni vratar, ki je zaslovel s katastrofalnimi napakami v finalu lige prvakov, je poskrbel za novo blamažo in spet postal tarča posmeha.

V prvem krogu skupinskega dela lige evropa je bratislavski Slovan, katega član je Andraž Šporar, na domačem igrišču premagal 15-kratnega turškega prvaka Bešiktaš (4:2). Slovenski reprezentat je odigral celo tekmo in z dvema zadetkoma ključno pripomogel k zmagi njegovega moštva.

Andraž Šporar Evropska liga Šport Šporar z dvema zadetkoma potopil Bešiktaš, zmaga Verbiča (Video)

Šporar se je prvič vpisal med strelce v 14. minuti, pri tem pa mu je na pomoč z veliko napako priskočil posojeni vratar Liverpoola Loris Karius.

Nemški čuvaj mreže, ki ga je aktualni zmagovalec lige prvakov pred dobrim letom posodil turški ekipi, je najbolj znan po katastrofalnih napakah v finalu lige prvakov v sezoni 2017/2018, kjer je odigral pomembno vlogo pri dveh zadetkih madridskega Reala.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp je sicer kasneje trdil, da so bile hude napake posledica pretresa možganov, ki naj bi ga Karius utrpel v trčenju s Sergiom Ramosom.

Nemški vratar je bil v četrtek spet na delu v vratih Bešiktaša, za njegovo komično napako v 14. minuti pa tokrat nima prav nobenega izgovora. Karius je stekel izven kazenskega prostora, da bi z glavo razčistil nevarnost, a je pri skoku zgrešil žogo in za nameček še zrušil branilca svoje ekipe. Ponujeno priložnost je izkoristil Šporar, ki je žogo potisnil v prazno mrežo za vodstvo Slovana z 1:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice