Pahor z Dončićem brcal na Santiago Bernabeu

Foto: youtube
Foto: youtube
Ena izmed prednosti predsedniške funkcije je očitno tudi sprejem na stadionu madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Slovenskega predsednika Boruta Pahorja so sprejeli v prostorih madridskega velikana, kjer mu je družbo delal tudi veliki up slovenske košarke Luka Dončić. Predsednik in zvezdnik Realovega košarkarskega kolektiva sta na zelenici stadiona Santiago Bernabeu povadila tudi z žogo, vsaj na posnrtkih pa se je bolje izkazal mladi košarkar, ki mu tudi nogometne spretnosti očitno niso povsem tuje.

Pahor, ki je velik športni navdušenec, je v dar prejel nogometni dres s številko 1 z njegovim imenom in priimkom na hrbtu ter tudi Dončićev podpisani dres. Za konec je predsednik Slovenije zbrane medije in fotografe razveselil še v Realovi garderobi, kjer je poziral na način Cristiana Ronalda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:05 27. Junij 2017.

    križar in cogocogo, vajina slovenščina je tako dobra, da bi vaju Borut morda vzel za čiščenje njegovih čevljev. Poizkusita se …

  • 18:47 27. Junij 2017.

    zal je tako mislecih v dezeli velikoooooooo premalo ,,me pa veseli vasaka taka pobuda,res ta dva sta velika zalost te …

  • 15:54 27. Junij 2017.

    Upam,da tegale klovna,ki je zjebal državo,ko je bil precednik vlade in je zjebal funkcijo precednika,sedaj,ko je precednik ne vidim nikdar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.