Šport > Nogomet
101 ogledov

Pahor z Dončićem brcal na Santiago Bernabeu

 Luka Dončić, Borut Pahor youtube
Ena izmed prednosti predsedniške funkcije je očitno tudi sprejem na stadionu madridskega Reala.

Slovenskega predsednika Boruta Pahorja so sprejeli v prostorih madridskega velikana, kjer mu je družbo delal tudi veliki up slovenske košarke Luka Dončić. Predsednik in zvezdnik Realovega košarkarskega kolektiva sta na zelenici stadiona Santiago Bernabeu povadila tudi z žogo, vsaj na posnrtkih pa se je bolje izkazal mladi košarkar, ki mu tudi nogometne spretnosti očitno niso povsem tuje.

Pahor, ki je velik športni navdušenec, je v dar prejel nogometni dres s številko 1 z njegovim imenom in priimkom na hrbtu ter tudi Dončićev podpisani dres. Za konec je predsednik Slovenije zbrane medije in fotografe razveselil še v Realovi garderobi, kjer je poziral na način Cristiana Ronalda.

Komentarjev 6
  • hešteg 20:05 27.junij 2017.

    križar in cogocogo, vajina slovenščina je tako dobra, da bi vaju Borut morda vzel za čiščenje njegovih čevljev. Poizkusita se prijavit.

  • cogocogo 18:47 27.junij 2017.

    zal je tako mislecih v dezeli velikoooooooo premalo ,,me pa veseli vasaka taka pobuda,res ta dva sta velika zalost te dezele pa se milancka dodajam zraven

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:54 27.junij 2017.

    Upam,da tegale klovna,ki je zjebal državo,ko je bil precednik vlade in je zjebal funkcijo precednika,sedaj,ko je precednik ne vidim nikdar več v kakšni pomembnejši vlogi.Ker tolk,kolkor je on naredu škode Sloveniji in Slovencem jo je lahko samo še Plešati jastreb,ki ...prikaži več je sponzor temu klovnu.