Panika v Parizu: Messi, Mbappé, mišica, Marseille in ... Münchenčani!

Foto: Epa Leo Messi.
Foto: Epa Leo Messi.
Lionel Messi in soigralci so pred eno najpomembnejših tekem klubske sezone v težavah.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo zaradi poškodbe izpustil obračun francoskega prvenstva med Paris Saint-Germainom in AS Monacom, poroča francoska tiskovna agencija AFP. 

Ta dodatno navaja, da je 35-letnik vprašljiv za prvo tekmo osmine finala Lige prvakov v torek doma proti Bayernu iz Münchna. Messi si je namreč ob porazu v francoskem pokalu proti Marseillu (2:1) poškodoval stegensko mišico.

Novico o poškodbi je danes po pisanju AFP potrdilo vodstvo pariškega kluba, ki pa je nato dodalo, da se bo svetovni prvak z argentinsko reprezentanco na treninge predvidoma vrnil v ponedeljek.

Njegov PSG bo v soboto gostoval pri Monacu, že v torek pa je na vrsti prva tekma osmine finala med evropsko elito proti Bayernu.

PSG, ki ima na lestvici državnega prvenstva osem točk prednosti pred zasledovalci, že nekaj časa igra brez francoskega zvezdnika Kyliana Mbappéja. Ta si je prav tako poškodoval stegensko mišico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.