Pedrosa mora izpustiti VN Malezije

Foto: Žurnal24 Dani Pedrosa na poti na operacijo v Barceloni. (Foto: Reuters)
Še včeraj je upal, da bi lahko dirkal že ta vikend, a zdaj iz Honde sporočajo, da mora Dani Pedrosa po zlomu ključnice še počivati in ga ta konec tedna ne bo na VN Malezije. V teoriji ostaja v igri za prvaka.
Oglej si celoten članek

Dani Pedrosa (Repsol Honda) se je sprijaznil, da se le teden dni po zlomu ključnice na treningu za VN Japonske ne more vrniti na dirke razreda MotoGP. Španski motociklist bo po operaciji tako ta vikend ostal v Barceloni in ga ne bo na VN Malezije v Sepang. Za zdaj načrtuje, da bi se vrnil čez 14 dni, ko sledi VN Avstralije na Phillip Islandu. "Dani je priganjal zdravnike, da bi bil nared že za ta vikend, a je na koncu le prisiljen, da izpusti še eno dirko. Zdaj ima za cilj vrnitev na Phillip Islandu," so zapisali v sporočilu za javnost.

Pedrosa je edini preostali tekmec Jorgeju Lorenzu (Fiat Yamaha) za naslov prvaka. Štiri dirke pred koncem sezone ima 69 točk zaostanka, kar v teoriji pomeni, da bi moral Lorenzo ostati brez točk na vseh preostalih dirkah, Pedrosa pa zmagati na zadnjih treh. Misija nemogoče, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.