Pellegrini zanikal vse govorice

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchester Cityja je zanikal vse glasnejše in številčnejše govorice o zamenjavi vratarja Joeja Harta.
Oglej si celoten članek

Angleški reprezentančni vratar Joe Hart ima za seboj precej klavrno sezono v dresu Manchester Cityja. Slabe predstave in nekaj neumnosti ga je stalo mesta v prvi enajsterici zaradi česar je na klopi presedel zadnjih pet tekem svojega moštva.

Njegovim težavam so hitro sledile govorice in številna namigovanja tako o njegovi usodi kot o morebitni novi številki ena na vratih velikana iz Manchestra. S sinje-modrimi se je tako povezovalo že Juana Pabla Carizza, Asmirja Begovića, celo Ikerja Casillasa in našega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića.

Vsem tem govoricam in tudi tistim, ki povezujejo Harta z januarskim odhodom pa je zdaj naredil konec trener Cityja, Manuel Pellegrini. "Veliko je novic o šestih ali semdih vratarjih, ki jih želimo kupiti, a to ni res. Nobene možnosti ni, da Hart odide iz ekipe v januarskem prestopnem roku," je bil jasen Čilenec. 

Hart je medtem nekoliko popravil svoj ugled z dobro predstavo na tekmi med angleško in nemško reprezentanco, nova priložnost pa ga v dresu Manchestra čaka že v sredo, ko bo branil na tekmi Lige prvakov proti Vitorii iz Plzna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.