Šport > Nogomet
13 ogledov

Pellegrini zanikal vse govorice

Hart Long Anglija Irska prijateljska tekma Wembley London EPA
Trener Manchester Cityja je zanikal vse glasnejše in številčnejše govorice o zamenjavi vratarja Joeja Harta.

Angleški reprezentančni vratar Joe Hart ima za seboj precej klavrno sezono v dresu Manchester Cityja. Slabe predstave in nekaj neumnosti ga je stalo mesta v prvi enajsterici zaradi česar je na klopi presedel zadnjih pet tekem svojega moštva.

Njegovim težavam so hitro sledile govorice in številna namigovanja tako o njegovi usodi kot o morebitni novi številki ena na vratih velikana iz Manchestra. S sinje-modrimi se je tako povezovalo že Juana Pabla Carizza, Asmirja Begovića, celo Ikerja Casillasa in našega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića.

Vsem tem govoricam in tudi tistim, ki povezujejo Harta z januarskim odhodom pa je zdaj naredil konec trener Cityja, Manuel Pellegrini. "Veliko je novic o šestih ali semdih vratarjih, ki jih želimo kupiti, a to ni res. Nobene možnosti ni, da Hart odide iz ekipe v januarskem prestopnem roku," je bil jasen Čilenec. 

Hart je medtem nekoliko popravil svoj ugled z dobro predstavo na tekmi med angleško in nemško reprezentanco, nova priložnost pa ga v dresu Manchestra čaka že v sredo, ko bo branil na tekmi Lige prvakov proti Vitorii iz Plzna

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.