Pérez po enotedenski karanteni spet pozitiven na covid-19

Mehiški dirkač se še vedno bori z novim koronavirusom, tako da ta teden še ne bo nastopil.
Oglej si celoten članek

Sergio Pérez, voznik formula 1 ekipe Racing Pointa, konec tedna ne bo nastopil na veliki nagradi 70 let formule 1 v Silverstonu. 

Mehičan je bil po enotedenski karanteni pozitiven na novi koronavirus tudi na četrtkovem testiranju, tako da bo moral izpustiti še drugo dirko v Silverstonu. Tudi tokrat ga bo zamenjal Nemec Nico Hülkenberg.

F1 Pri Mercedesu le dočakali potrditev

Pérez se je okužil v domovini, potem ko je po dirki na Madžarskem obiskal mamo. Kot so sporočili iz ekipe, se dobro počuti in verjame, da bo vse kmalu v najlepšem redu.

Hülkenberg je Mehičana zamenjal že prejšnji teden, a je dirkal le na treningih in na kvalifikacijah, dirke pa zaradi tehničnih težav z motorjem bolida ni mogel začeti.

F1 Dirkači že podpisali kapitulacijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.