Perišić v bolnišnici, manjkali še štirje Hrvati

Foto: Profimedia Perišić
Na treningu pred finalom je manjkalo kar pet hrvaških nogometašev.
Oglej si celoten članek

Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Ivan Strinić, Ivan Perišić in Dejan Lovren so izpustili predzadnji trening hrvaške nogometne reprezentance pred nedeljskim finalom svetovnega prvenstva proti Franciji, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina, ki še piše, da sta dva dni dovolj "za krpanje" igralcev.

Najbolj naj bi visel v zraku nastop Perišića, strelca izenačujočega gola v polfinalu proti Angliji. Krilni napadalec naj bi imel poškodovano stegensko mišico.

Iščejo dlako v jajcu Angleži pozivajo k diskvalifikaciji Hrvaške

Ruski mediji so poročali, da je Perišić poiskal pomoč v moskovski bolnišnici in da v finalu ne bo igral. V hrvaškem taboru tega niso komentirali. Perišić je bil na pregledu z magnetno resonanco, ki je pokazal, da poškodba ni hujše narave.

V podaljšku polfinalne tekme z Anglijo je poškodbo staknil tudi Strinić, zaradi katere ga je selektor izbrane vrste Zlatko Dalić zamenjal. Vrsaljko je imel težave s kolenom že pred obračunom z Anglijo, a je stisnil zobe. Lovren in Subašić naj bi dobila prosto, da se spočijeta za najpomembnejši obračun v zgodovini hrvaškega nogometa.

Evforija Hrvati pričakujejo okrepitve iz Slovenije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.