Pesem 'Dalmatinac sam' na Marakani in novi spopadi

Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi Foto: Profimedia Partizan, Crvena zvezda, derbi
Srbski veliki derbi je na tribunah minil povsem običajno.
Oglej si celoten članek

Derbi Crvene Zvezde in Parizana so znova zaznamovali neredi, pretepi, prekinitve in uporaba pirotrhničnih idelkov, a tokrat tudi pesem 'Dalmatinac sam'. Zvezda je sicer zmagala z 2:1 in zasledovalcem pobegnila za devet točk na prvenstveni lestvici.

Partizanovi navijači so bili tokrat sicer razdeljeni na tri slupine, z eno izmed njih pa so se spopadli tudi najbolj vroči zvezdini pristaši Delije. Ti so Grobare najprej provocirali s pesmijo Mladena Grdovića 'Dalmatinac sam', ki jo je moč pogosto slišati tudi na stadionu Poljud v Splitu, ko igra Hajduk. S tem so spomnili na dogodke z zadnjega velikega derbija, ko je v pretepu med sprtimi frakcijami navijačev Partizana sodelovala tudi šesterica huliganov iz Splita. Slednji so bili v pretepu resno poškodovani.

Novi posnetki Tako so izgledali Hrvatje po pretepu z navijači Partizana

Sodu je tokrat izbil dno balon v obliki moškega spolnega organa, sporočilo pa je bilo namenjeno podpredsedniku Partizana Vladimirju Vuletiću. Ko je balon prišel do častne lože, je delegacija črno-belega kluba zapustila stadion, kmalu zatem pa so se začeli neredi na tribunah, ko je navijač Zvezde z omenjenim balonom v rokah krenil proti Grobarjem.

Partizan Grozljivi prizori pretepenih hrvaških huliganov

Policija je le stežka preprečevala še večji izbruh nasilja, v tem času pa je bila tekma prekinjena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:21 15. April 2018.

    Povsod na Balkanu je enako ! Od Vardara do Triglava povsod so debili ,ki prihajajo na tekme zaradi pretepov in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.