Phoenix prečrtal legendarnega branilca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Moštvo iz Arizone ne računa več na Chrisa Paula, poročajo ameriški mediji.
Oglej si celoten članek

Košarkarsko moštvo Phoenix Suns v naslednji sezoni ne računa več na zvezdnika Chrisa Paula, 12-kratnega udeleženca tekme zvezd in naj bi mu to že sporočilo, je navedbe ligaške televizijske postaje TNT povzela francoska tiskovna agencija AFP.

Paul, specialist za podaje in ukradene žoge, ki pri 38 letih in 18 sezonah še vedno lovi svoj prvi naslov prvaka v ligi NBA, bo tako najbrž med najbolj priljubljenimi prostimi igralci, čeprav letošnja statistika govori, da ni več tako uspešen kot nekoč.

NBA Denver ohladil Vročico, tudi Čančar stopil na parket

Za Phoenix je dvakratni olimpijski prvak igral dve leti, ima pa štiriletno pogodbo, vredno 120 milijonov dolarjev. Če se mu bo klub res odpovedal, bi prihranil skoraj 15 milijonov dolarjev sredstev za omejitev plač za naslednjo sezono.

Poročilo je prišlo dan po tem, ko so Suns potrdili prihod Franka Vogla za svojega novega trenerja. Zamenjal bo Montyja Williamsa. Tega so prejšnji mesec odpustili, zdaj pa je že našel službo pri Detroit Pistons.

Phoenix, ki je lani s 64 zmagami postavil rekord franšize v številu zmag v rednem delu, je v zadnjih dveh sezonah izpadel v drugem krogu končnice.

Povabilo iz Dallasa LeBron se je odzval na možnost igranja z Dončićem

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.