Po kazni neverjeten odgovor zvezdnice

Foto: Epa
Foto: Epa
Ena najboljših igralk na svetu je povlekla nepričakovano potezo.
Oglej si celoten članek

Trenutno druga teniška igralka sveta, Japonka Naomi Osaka, je napovedala slovo od odprtega prvenstva Francije v Parizu, potem ko je dobila 15.000 dolarjev kazni, ker je v nedeljo bojkotirala medijske obveznosti po zmagi v prvem krogu.

Igra z ognjem Drama v Parizu: grozi ji več kot 100 tisoč dolarjev kazni in izključitev

Štirikratna zmagovalka turnirjev za grand slam je že pred začetkom turnirja dejala, da si ne želi govoriti z mediji zaradi "psihičnih težav". 

Kljub temu so ji organizatorji naložili denarno kazen po dvoboju prvega kroga, ko se ni udeležila medijskih obveznosti, obenem pa so ji zagrozili, da jo bodo izključili s turnirja, če se bo še naprej ogibala medijem.

OP Francije Fantastično: dvojen slovenski šok v Parizu!

Danes pa je prek Twitterja 23-letna Japonka sama sporočila, da zapušča turnir. "Mislim, da je najboljše za turnir, druge igralke in moje dobro, da odstopim, da bi se lahko spet vsi posvetili tenisu," je zapisala Osaka na Twitterju in namignila, da bi lahko vzela daljši tekmovalni premor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.