Po odstopu Rogliča nov velik udarec za Jumbo-Vismo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Moštveni kolega Primoža Rogliča Tony Martin je zaradi padca v 11. etapi končal z nastopi na dirki po Franciji.
Oglej si celoten članek

Nemški kolesar Tony Martin, sotekmovalec Primoža Rogliča pri Jumbo-Visma, je po novem padcu na dirki po Franciji danes odstopil. Do padca Martina je prišlo v začetku današnje, 11. etape Toura, je na Twitterju potrdila nizozemska ekipa.

Spet so tu Pogačar besen na namigovanja: "Mislim, da imamo dovolj..."

"Tony Martin je padel na začetku 11. etape. Nosilec rumene majice z današnjega dne leta 2015 je odstopil z dirke in je na poti v bolnišnico na pregled. Kmalu se pozdravi, Tony," je na Twitterju zapisala Jumbo-Visma.

Martin je padel v obcestni jarek po manj kot 30 kilometrih današnje 198,9 kilometrov dolge dirke. Po prvih podatkih si je poškodoval obraz in noge.

Foto: Epa tony martin

Nemški kolesar je padel že v prvi etapi, ko se je zaletel v kartonski napis, ki ga je na cesti držala neprevidna ženska. Martin je padel prek napisa, takrat jo je skupil tudi Roglič, ki je potem padel še v tretji etapi in nato v nedeljo predčasno sklenil dirko.

Poleg Rogliča in Martina je odstopil tudi njun nizozemski sotekmovalec Robert Gesink.

Jumbo-Visma "Pogačar tega Rogliču ne bi mogel narediti. To drži kot pribito" Ključna etapa Napoved pisana na kožo Pogačarju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.