Po slačilnici rajanje nadaljevali v avtobusu

Foto: Twitter goran dragić
Dragić: Napil se bom!
Oglej si celoten članek

Norišnica, evforija, ekstaza je le nekaj besed, s katerimi bi lahko opisali razpoloženje slovenskih košarkarjev po zmagi v polfinalu evropskega prvenstva.

Slovenija ima zagotovljeno medaljo. Ali bo to zlata ali srebrna, bo odločala nedeljska tekma z zmagovalcem obračuna med Srbijo in Rusijo. Dvoma o tem, komu finale privoščijo v slovenskem taboru, ni.

"Navijamo za Srbe. Neprestano se bodrimo in upam, da bomo igrali z njimi. Vsekakor bo zmagala moja ekipa," je pred finalnim spektaklom v Istanbulu dejal selektor slovenske reprezentance Igor Kokoškov. Njegovemu mnenju se je pridružil tudi Goran Dragić.

"Raje bi igral proti Srbiji," je za srbske medije povedal prvi zvezdnik naše reprezentance in dodal, da bo po tekmi s Španijo popil eno pivo, kakšno več si bo privoščil v nedeljo. "Ko se konča evropsko prvenstvo, se bom napil," je obljubil zvezdnik lige NBA.

Obnoreli Evropo "Kar so Slovenci naredili Špancem, ni za mlajše od 18 let!"

Globok poklon! Veselje, ponos: To so posnetki iz slačilnice takoj po tekmi!

Korak nazaj "Brez veze, da rečem nekaj, kar bom obžaloval"

Odzivi "Sploh se nismo znali veseliti!"

Slovenija v finalu! Adiós amigos! Slovenski projektili razbili Špance!

Adrenalinsko Ste videli, kako je Dončić trčil v župana Jankovića?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:50 15. September 2017.

    Zakon fantje, v nedeljo pa po naslov prvaka

  • 17:51 15. September 2017.

    Batom puši kurac brate.

  • 17:11 15. September 2017.

    Hm, a tudi vselje ob zmagi ni dovolj? Koliko evforije pa clovek rabi? Sportnik pa pitje...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.