Šport > Slovenija poka od ponosa
23482 ogledov

Po slačilnici rajanje nadaljevali v avtobusu

goran dragić Reševalni pas/Twitter
Dragić: Napil se bom!

Norišnica, evforija, ekstaza je le nekaj besed, s katerimi bi lahko opisali razpoloženje slovenskih košarkarjev po zmagi v polfinalu evropskega prvenstva.

Slovenija ima zagotovljeno medaljo. Ali bo to zlata ali srebrna, bo odločala nedeljska tekma z zmagovalcem obračuna med Srbijo in Rusijo. Dvoma o tem, komu finale privoščijo v slovenskem taboru, ni.

"Navijamo za Srbe. Neprestano se bodrimo in upam, da bomo igrali z njimi. Vsekakor bo zmagala moja ekipa," je pred finalnim spektaklom v Istanbulu dejal selektor slovenske reprezentance Igor Kokoškov. Njegovemu mnenju se je pridružil tudi Goran Dragić.

"Raje bi igral proti Srbiji," je za srbske medije povedal prvi zvezdnik naše reprezentance in dodal, da bo po tekmi s Španijo popil eno pivo, kakšno več si bo privoščil v nedeljo. "Ko se konča evropsko prvenstvo, se bom napil," je obljubil zvezdnik lige NBA.

luka dončić Še en poziv vladi Šport Dončić kritičen do sina: "Lahko bi se bolj potrudil" Obnoreli Evropo Šport "Kar so Slovenci naredili Špancem, ni za mlajše od 18 let!" Slovenija Španija košarka Eurobasket Globok poklon! Šport Veselje, ponos: To so posnetki iz slačilnice takoj po tekmi! goran dragić Korak nazaj Šport "Brez veze, da rečem nekaj, kar bom obžaloval" Slovenija Španija EuroBasket 2017 polfinale Odzivi Šport "Sploh se nismo znali veseliti!" Slovenija Španija EuroBasket 2017 polfinale Slovenija v finalu! Šport Adiós amigos! Slovenski projektili razbili Špance! dončič, janković Adrenalinsko Magazin Ste videli, kako je Dončić trčil v župana Jankovića?
Komentarjev 3