Po vseh zmagah brez tega spodrsljaja še kar ne gre

Foto: Epa
Foto: Epa
Takih spodrsljajev smo v preteklosti videli že veliko.
Oglej si celoten članek

V poplavi številnih objav se je administratorjem uradnega Twitter profila dirke po Franciji primeril spodrsljaj, ki smo ga slovenski navijači že vajeni. Ob objavi posnetka prve uradne izjave Tadeja Pogačarja na zmagovalnem odru so ob Pogačarjevo ime dodali napačno zastavo. Namesto slovenske so objavili slovaško. 

To ni bilo prvič, da se je ob imenu slovenskih športnikov pojavila napačna zastava. Eden zadnjih primerov se je zgodil konec oktobra lani, ko so organizatorji teniškega turnirja ATP 500 na Dunaju ob imenu Aljaža Bedeneta objavili domobransko zastavo. Bedenetu so se kasneje organizatorji opravičili. 

Komentar Pogačar je imel vso pravico napasti, kot Tepeš pred leti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:27 21. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • 23:23 20. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.