Pogačar na startu prej, kot je bilo predvideno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dvakratni branilec naslova Tadej Pogačar se bo zaradi slabega vremena v petek prej pojavil na startni rampi.
Oglej si celoten članek

Prireditelji kolesarske dirke po Franciji, ki se bo v petek začela v Koebenhavnu, so danes sporočili, da so morali zaradi napovedanega slabega vremena spremeniti urnik uvodne etape, posamičnega kronometra. Glavni favoriti dirke, tudi lanski zmagovalec Tadej Pogačar, bodo po novem nastopili prej, kot je bilo načrtovano.

Po tradiciji bi sicer najboljši na start kronometra šli med zadnjimi oziroma v zadnji skupini, prav zadnji bi moral biti ob 18.55 na vrsti lanski zmagovalec Pogačar.

Po Franciji Težave za Jumbo-Vismo in Rogliča: To res ni idealno

A prireditelji so danes nekoliko spremenili startni vrstni red. Ker je v danski prestolnici za petek zvečer napovedno slabo vreme z dežjem, bodo najboljše in glavne favorite za končno zmago na traso spustili že prej. Dvakratni zaporedni zmagovalec Toura Tadej Pogačar bo tako začel ob 17.05, Primož Roglič pa ob 16.20.

Prvi bo 13,2 km dolgo ravninsko vožnjo na čas začel Jeremy Lecroq ob 16.00, zadnji ob 17.59 Taco van der Hoorn.

Preostala slovenska trojica na Touru bo prvo etapo začela ob 16.13 (Jan Tratnik), 17.41 (Matej Mohorič) in 17.51 (Luka Mezgec).

Tako se je začelo Bi ga prepoznali? Ta 'mulček' je osvojil dva Toura V slogi je moč Roglič in Jumbovci z močnim sporočilom za Pogačarja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.