Poglejte razgled, v katerem uživa slovenski kolesar

Foto: Instagram luka mezgec
Rojstnodnevni trening najboljšega slovenskega šprinterja je bil res nekaj posebnega.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesar Luka Mezgec je v soboto praznoval svoj 32. rojsni dan, a se je vseeno odločil, da bo del osebnega praznika posvetil pripavam za nadaljevanje kolesarske sezone.

Potrjeno Brez Rogliča na SP v kronometru

Med treningom se je nedavni zmagovalec pokala Tadeja Pogačarja in VN Plastike Virant kratkočasil ob pogledu na dve mični gospodični, ki sta v bazenu ponosno razkazovali svoji zadnjici.

Če so že noge trpele, si je lahko Mezgec odpočil vsaj oči. Ne dvomimo, da so kilometri kar švigali mimo.

Pogačar: Po karanteni: V Sloveniji smo lahko kar srečni, gremo optimistično naprej

Mezgec je pred dobrim tednom dni še drugič osvojil kriterij Tadeja Pogačarja, s katerim se je uradno začela slovenska kolesarska sezona. Kolesar moštva Mitchelton–Scott je lastnoročno opravil s tekmeci iz ekipe Bahrain McLaren in s točko prednosti ubranil lanski naslov.

Prva dirka Luka Mezgec do zmage na Pogačerjevi dirki Legenda "Zadnji Novomeščan z olimpijsko medaljo je Štukelj. Zdaj smo na vrsti mi..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:27 28. Junij 2020.

    Kakšne pa pišete? Lahko da sta njegovi sestrici ali hčerki.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.